Seminer: Alüminyum Döküm Teknolojisi ve Ar-Ge Çalışmaları

Alüminyum Döküm Teknolojisi ve Ar-Ge Çalışmaları
Kıdemli Ar-Ge Müh. Onur Özaydın
18 Kasım 2021 - 12.00
Link: https://tau-edu-tr.zoom.us/j/96213619686?pwd=RlFtRUtZWE1KdjMxRlQ0eU1TTFNVZz09

Seminer duyurusu için tıklayınız.

Onur ÖZAYDIN, DAAD bursiyeri olarak katıldığı ve Türk-Alman Üniversitesi ile Dortmund Teknik Üniversitesi arasında ortaklaşa yürütülen Makine Mühendisliği (İmalat Teknolojisi) Yüksek Lisans Programından 2015 yılında mezun olmuştur. Devamında İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği Anabilim Dalında ikinci yüksek lisansını tamamlamıştır. Halen Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği Anabilim Dalında alüminyum döküm üzerine doktora çalışmalarına devam etmektedir.

8 yılı aşkın süredir, büyük bölümü Ar-Ge alanında olmak üzere, endüstride görev almaktadır. Ford Otosan’ın ardından çalışmalarını sürdürdüğü CEVHER Grubu’nda, TÜBİTAK iş birlikleri başta olmak üzere birçok Ar-Ge Projesinde, Proje Yürütücüsü olarak görev yapmaktadır.

Son dört yıl içerisinde uluslararası/ulusal dergi ve kongrelerde 20’den fazla makale ve bildirisi yayınlanmıştır.